Onsdagkvällar i juli med start den 12 juli bjuder vi på en upplevelse vid Stensån, Våxtorps gamla badplats. Ute, under björkarnas löv, dukar vi upp långbord till bruset av ån.
Sillbuffé, kolgrillat halländskt lammkött, tårta med kaffe/te allt tillaga på gårdens produkter så långt det går. Läs mer under "Grillkvällar".

Läs hela inlägget »

Söndagen den 7 maj kl 11.00, kommer äntligen lammen ut på grönbete för första gången i sina liv, se deras glada hopp och skutt. Tipspromenad med fina vinster från vår gårdsbutik, handla i vår mysiga gårdsbutik. Försäljninga av våra nygrillade lammburgare, kaffe och hembakad kaka, glass och dricka. Njut av er egen picknickkorg vid vår grillplats vid Stensån. Kör hela vägen ner, parkering nere på gården,  kom i god tid. Varmt Välkomna!

Läs hela inlägget »

Under hela hösten kan du köpa färskt beteslamm i vår gårdsbutik. Vill du fylla din frys och alltid ha tillgång till närproducerat lammkött så boka dig för helt eller halvt lamm.

Läs hela inlägget »

Nu kommer vi äntligen till Helsingborgs vackra Fredriksdal.
Tillsammans med alla utställare och besökare hoppas vi att det blir en strålande dag!
Mikael säljer våra goda rökta korvar, färska lammkött och läckra sillinläggningar.
Brigitte grillar för fullt våra goda lammburgare i ett eget tält.
Varmt Välkomna

Läs hela inlägget »

Skördefest lördag 24 september, Hästtorget i Laholm kl10-15.
Vi tar med oss nystyckat lammkött, kallrökta korvar, läckra sillinläggningar och grillar lammburgare som serveras med vår vitlöksås, sallad röd lök och grovt hamburgerbröd, varmt välkomna

Läs hela inlägget »

Lammskinn till barnvagnen, bebisen, bilsätet, fåtöljen, hunden eller katten, husse, ja listan kan göras lång. Vi har en del skinn som inte håller första klass. Priser från 300kr-800kr (ordinarie 950-1600kr). De flesta är tvättbara i ullprogrammet och såklart beredda på Tranås i Sverige. Först till kvarn gäller!

Läs hela inlägget »

Honungen är skattad, efter flera bistick lyckades Mikael få ut honungsramarna ur kuporna. Nu ska vi täcka av ramarna, ta bort vaxlocken på vaxcellen och därefter sätts ramen i slungan och honungen rinner som en sirap ur ramen. Vi tappar upp honungen på onsdag i 700g och 350g burkar.
Övrig honung får kristallisera sig och tappas upp senare under året i både 350g burk och 700g burkar

Läs hela inlägget »
Etiketter: nyslungad honung